Όροι Εξυπηρέτησης

Πώς μπορώ να πληρώσω;

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

1. Με Αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε. (+2,50 ευρώ)

2. Με κατάθεση των χρημάτων στον παρατάκω τραπεζικό λογαριασμό:

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος
Σαμαράς Αντώνιος
Αρ. Λογαριασμού 46559090660
IBAN : GR5701104650000046559090660
BIC: ETHNGRAA

3. Μέσω λογαριασμού paypal (account email: info@athos-samaras.gr )

4. Με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας

Mέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Πόσα είναι τα έξοδα αποστολής;

Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται για παραγγελία μέχρι 4 κιλών στα 5,5 € για Χερσαίους Προορισμούς, και 6,5  για νησιώτικους. Μετά τα 4 κιλά η χρέωση διαμορφώνεται στο 1ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.
Αν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής “Αντικαταβολή” χρεώνεστε +2,50 ευρώ.

Σε περίπτωση μεγάλης παραγγελίας, τα μεταφορικά ειναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 23210-57364 ή στείλτε ένα mail στο info@athos-samaras.gr.

Πότε γίνεται η παράδοση του προϊόντος;

Οι παραγγελίες εκπληρώνονται το ταχύτερο δυνατό. Ο χρόνος ολοκλήρωσης τους εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων που παραγγέλνετε. Οι παραγγελίες που εμπεριέχουν περισσότερα από ένα προϊόντα εξαρτώνται από το προϊόν με τον μεγαλύτερο χρόνο διάθεσης.

Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, ή να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του ποσού που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε δέκα ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος. Η επιστροφή γίνεται χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής και αποστολής των καινούριων προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Για την επιστροφή των προϊόντων πρέπει να προηγηθεί αποστολή e-mail στο info@athos-samaras.gr είτε τηλεφωνική επικοινωνία στο 2321057364.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω αν εχω απορίες;

1. Με ένα τηλεφώνημα στο 23210-57364
2. Mε ενα mail στο info@athos-samaras.gr
3. Ή με μια επίσκεψη στο κατάστημά μας Άθως Σαμαράς, Ομήρων 1, Σέρρες